Despre Noi

Identitatea fiecăruia dintre noi este într-o continuă mișcare, într-o lume a vitezei și a senzațiilor tari. Dar noi credem că fiecare are nevoie și de o ancoră și de un set de repere pe care doar cultura le poate oferi. România contemporană oferă o bogăție culturală extraordinară de care avem nevoie să ne bucurăm în tihnă, pe care suntem datori să o redescoperim și să o punem în valoare. De aceea am deschis un spațiu în care să ne explorăm identitatea culturală în cele mai vii forme ale sale. Conceptual Lab este un spațiu al confluențelor contemporane, o poveste pe care o vom scrie împreună.

Conceptual Lab este cel mai nou proiect al Asociației Identitate Culturală Contemporană, proiect inițiat de Theo Nissim, un important susținător al asociației noastre. Asociația vă propune o serie nouă de evenimente menite să aducă în discuție identitatea culturală contemporană și formele ei citadine. Am creat astfel un spațiu unde artele și artiștii, din România și nu numai, să poată fi aduși aproape de un public rafinat și cu o gândire critică, mereu deschis la nou și în căutare de propriile repere.

Vă invităm așadar în laboratorul nostru de idei. Conceptual Lab este un spațiu ce dorește să găzduiască o serie de evenimente culturale exclusiviste, adresate unui public ales pe sprânceană. Într-o lume în care arta a coborât complet în stradă și a devenit un bun de consum, noi dorim să o reînsuflețim, facilitând un dialog cultural deschis și vibrant între o serie de artiști contemporani de excepție și un public pregătit să îi aprecieze la adevărata lor valoare.