Tainele Vinului: galeriile ascunse ale Cricovei

Miercuri, 25 noiembrie 2015, începând cu ora 18.30

Degustare de vinuri de la Crama Cricova

Somelier: Cornel Henika

Miercuri, 25 noiembrie, ora 18.30, Conceptual Lab

Parteneri: Crama Cricova, Ciocolată Fină Belgiană Leonidas

 

Orice vin bun are o poveste pe măsură.  Ne convingem de acest lucru miercuri, 25 noiembrie 2015, începând cu ora 18.30,  când vom explora, împreună,  tainele “orașului subteran” din Cricova.

Cricova, cramă renumită în toată lumea, deţine un record unic. În 2007, Guinness World Records înregistra faptul că în beciurile de 120 km ai cramei sunt păstrate 65 de milioane de litri de vin. Calitatea podgoriilor din zona oraşului „subteran” este renumită, încă din cele mai vechi timpuri. Vinuri faimoase, precum cele din gama Prestige (Cabernet-Sauvignon roşu, Chardonnay, Rosé de Cricova), vor fi savurate, alături de cele mai fine ciocolate belgiene, în cadrul unei degustări de vinuri speciale.

Leonidas este un producãtor de ciocolatã de renume mondial ce comercializeaza peste 100 de tipuri diferite de ciocolatã belgianã în peste 1400 puncte de vânzare din întreaga lume. Cu toate acestea, principiile care au stat la baza companiei cu aproape o sutã de ani în urmã au rãmas la fel de puternice. Pralinele sunt întotdeauna realizate dupã metodele traditionale, folosind numai cele mai bune ingrediente. 100% unt de cacao pur pentru învelis. Ingrediente naturale si proaspete, precum unt si smântânã.

Locuri limitate. Vă rugăm să confirmați prezența la contact@mixofideas.ro.

 

Tainele Vinului: Galeriile ascunse ale Cricovei